Free Сървъри - алтернатива

Всички теми, свързани пряко с интернет услугите, които предлага фирмата. Допълнителна информация на корпоративната и клиентската страница.

Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 22.07.2010г. в 23:00ч.

Хъм, аз май последен научавам новините. Това:
Уважаеми Клиенти,

По разпореждане на ГДБОП, считано от 5.8.2010, тези сървъри ще бъдат спрени. Тъй като ние не сме безразлични и разбираме, че Вие ще бъдете лишени от удобството и правото свободно и достъпно да гледате филми, слушате музика и т.н., то до тази дата, НИЕ ЩЕ ОБЯВИМ СВОБОДНО СЪДЪРЖАНИЕТО НА СЪРВЪРА, така че всеки един от Вас да може да си свали и запази каквото желае. На 5.8.2010 съдържанието на сървъра ще бъде изтрито и същият ще бъде свален. Извиняваме се за причиненото неудобство, но се радваме, че през всички тези години успяхме да Ви спечелим като потребители и че съумяхме да Ви служим професионално. Извиняваме се и за всичките пъти, когато поради различни проблеми сме Ви ядосали по един или друг начин. Не сме искали да го правим и смело заявяваме, че винаги сме давали най-доброто от себе си – не за пари, а просто за идеята – културните блага да стигат по най-лесния и достъпен начин до обикновения човек, а не само до по-заможните. Очевидно историята не оправдава подобна идея. Отново – съжаляваме за това, че Ви изоставяме но беше удоволствие и чест да работим за Вас!

Екипът по поддръжка на сървърите

е доста обезпокоително. Няма да навлизам в детайли кой е прав и кой крив от моя гледна точка, но смятам, че бъдещето принадлежи тези които действат, а не на тези, които си мислят как, колко и кога да действат. Ето как виждам нещата аз: Ок, най вероятно NW са принудени да спрат сървърите и най-вероятно причината за това не е в сметката за ток. Какво правим от тук нататък?
Ако приемем, че NW е фирма доставяща интернет, плащаща заплати на служителите Х на брой, плащаща данъци и т.н. То тя не би рискувала всичко за едни сървъри. Колкото и въпросът да стои на принципна основа. Вярно е също така и че като юридическо лице е лесна мишена за всякакви държавни спекулации, трупане на актив и т.н. Какво би станало ако се разбият сървърите към физически лица, разпространяващи съдържанието без търговска цел? Практичски никой не би могъл да ни каже или обвини в нищо. Това не е нещо ново! Същият принцип работи при P2P мрежите след затварянето на FTP сървърите. Това беше момента на възход на "Арена" и "Замунда", съдържанието е в потебителите (частни лица), които споделят помежду си.
Накратко предлагам да източим сървърите, и да споделяме свободно. Тъй като не всеки разполага с достатъчен ресурс ми се иска в тази тема да координираме действията си за да не дублираме съдържанието.
Не съм особенно подготвен и за момента мога да вляза с 1TB и започвам да "точа" - "Каталог Анимация"
-----------
NW могат да се сърдят, но ще постна директни линкове към съдържанието, което би спомогнало за по-бързото източване. Така или иначе ще ги трият не би трябвало да представлява проблем за тях.

Seriali2 --> \\192.168.11.50\movies$
Seriali --> \\192.168.11.50\movies$
Animation --> \\192.168.11.53\movies$
movies$ --> \\192.168.11.54
movies$ --> \\192.168.11.57

Ако пропускам някой сървър - допълнете списъка!
---------
Това е за сега. Ще допълвам тук с информация за софтуер за споделяне и ако излязат нови линкове за пропуснати от мен сървъри.
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 826
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 22.07.2010г. в 23:08ч.

Тъй като не ми се позволява да качвам повече от 3 картинки ще трябва да се "разбия" на няколко поста. Който има желание нека да слива.
--------------
Как да "точа" от free server-ите:

Стъпка 1: копирате някои от линковете от горния пост

SV1.jpg
SV1.jpg (32.96 KiB) Прегледано 15787 пъти


Стъпка 2: Отваряте "My computer" (Моят компютър) и Paste-вате (постави) това коеот сте копирали на мястото на "My Computer"

SV2.jpg
SV2.jpg (54.34 KiB) Прегледано 15786 пъти


Стъпка 3: Натискате "Enter" и трябва да стане нещо подобно:
SV4.jpg
SV4.jpg (35.13 KiB) Прегледано 15786 пъти
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 826
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 22.07.2010г. в 23:19ч.

Как да "точа" от free server-ите: - PART 2
------------
Стъпка 1: Десен бутон на "My Network Places" (моите места в мрежата) ---> "Map network drive.."

SV5.jpg
SV5.jpg (18.21 KiB) Прегледано 15785 пъти


Стъпка 2: Ще се отвори нов прозорец, където: 1. Ще трябва да изберете устройство 2. да Paste-нете (постави) копираният линк от пост 1 на тази тема

SV6.jpg
SV6.jpg (43.29 KiB) Прегледано 15785 пъти


Стъпка 3: Трябва да се получи нещо такова:

SV7.jpg
SV7.jpg (45.68 KiB) Прегледано 15785 пъти


Тук съм избрал устройсто S: да води директно до \\192.168.11.50\movies$
Натискате бутонът Finish и ще се отвори нов прозорец с избраното от вас име на устройство и път до директорията към сървъра, който сте избрали
----------
От техническа гледна точка това е по-добрият вариант за "точене"
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 826
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот BRAIN_PAIN » 22.07.2010г. в 23:41ч.

Нещо не се получи при мен, но както и да е направо пейстнете адреса в уиндоус експлорера и си извадете пряк път на десктопа :)
I am only human..
Изображение Рецепти - Готви лесно и бързо с тези рецепти!
Настауто - тунинг части

Поздрави,
Пламен Иванов
Аватар
BRAIN_PAIN
 
Съобщения: 912
Години: 31
Регистриран: 17.10.2005г. в 16:28ч.
Град: End Of The Road
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 22.07.2010г. в 23:42ч.

Стана прекалено късно и ще вкарам само два примера за софтуер:

http://www.rejetto.com/hfs/ - HTTP File Server - безплатна
HFS (HTTP File Server) е програма, превръщаща компютъра ви във файлов сървър по HTTP протокола. Програмата е малка, лека, стабилна, елементарна за работа, богата откъм опции и настройки и, което е най-хубаво, напълно безплатна. Сред функциите: можете да ограничавате скоростта на теглене, да създавате акаунти за различни потребители, да настройвате по ваш вкус изгледа на сървъра, възможност за upload на вашия компютър, създаване на гъвкава виртуална файлова система (VFS). Ако сте с динамичен IP адрес и имате регистрация в no-ip.org, програмата може да обновява автоматично акаунта ви в сайта при промяна на IP адреса ви. Единственото условие, за да ползвате програмата, е да имате реален IP адрес.

описание от softvisia.com

http://www.sharing-file.com/ - Easy File Sharing Web Server - ще трябва да си я намерите от някъде пиратска
Easy File Sharing Web Server е програма за интелигентно споделяне на файлове. Не се нуждае от инсталирането на никакви допълнителни компоненти или настройване. Само я стартирате и чрез нея задействате уеб сървър, който извежда съдържанието на харда ви във вид на линкове с красиви графики. За да достигнат до тях, потребителите трябва да напишат "http://вашето IP", след което да се регистрират и попълнят потребителско име и парола (при желание можете да забраните автоматичното създаване на акаунти и да правите това на ръка). Ако не искат да се регистрират, могат да влязат като guest, но тогава са с ограничени права (има функция за забраняване анонимния достъп). Всеки регистриран автоматично получава директория със своето име, в която има пълни права - да качва, трие. Отделно и вие самите бихте могли да споделяте свои папки, като задавате за тях и специални потребители, които да качват/свалят файлове. На всичкото отгоре, програмата автоматично стартира phpbb форум, в който могат да бъбрете докато сваляте нещо. Качването става автоматично - направо през уеб интерфейса (едно бутонче Browse...), без нужда от FTP клиент, а това е и най-голямото й преимущество. Имате възможност да вземете мерки за сигурност - забраняване достъпа до сървъра на определени IPта; виждате кой е online и къде се намира, имате права да го разскачате; можете да задавате различен от стандартния 80ти уеб порт. Цялата администрация на phpbb форума става направо през програмата. Много приятно е, че целия интерфейс е оформен в удобния phpbb стил. При ръчно създаване на акаунти имате правото да определяте кои папки да са видими за съответния потребител и кои не. А останалите посетители разполагат с бутон за променяне начина на подреждане на обектите; имат възможност да сменят попълнената за тях информация при регистрирането; ако си забравят паролата могат да получат нова на e-mail (при положение, че сте попълнили SMTP сървър). Продуктът си води подробни и редовни логове, посредством които имате свободата да следите какво се е случвало. Авторите гарантират, че приложението им не съдържа рекламни или шпионски допълнения.

описание от download.bg

EDIT Пиратско копие на Easy File Sharing Web Server версия 5.2 може да изтеглите от тук:
Код за потвърждение: Избери целия код
http://192.168.196.131:222/EFS.Software.Easy.File.Sharing.Web.Server.v5.2-Lz0.rar

не знам до колко работи, но поне няма вируси.
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 826
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот DooM » 24.07.2010г. в 17:15ч.

Easy File Sharing Web Server - Не е най-новата версия, но е crack-ната и отчасти преведена на български. Ето и ръководство за инсталация.
Последна промяна DooM на 11.08.2010г. в 16:42ч., променена общо 1 път

DooM
 
Съобщения: 597
Регистриран: 9.10.2005г. в 10:02ч.
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 29.07.2010г. в 20:00ч.

Тук в радел "From NW Servers" ще намерите това (ако някой въобще го интересува):

Код за потвърждение: Избери целия код
102 Dalmatians - 2000_DVDRip
+11.50
   |-Alo,Alo
   |-Banditskii Peterburg
   |-BBC Space
   |-Capitan Petko Voivoda
   |-CSI
   |-CSI Miami
   |-Dunav Most
   |-Monk
   |-Prison Break
   |-The Simpsons
   |-The X Files
+11.53_Adult
   |-Final Fantasy - Dirge Of Cerberus
   |-Final Fantasy - The Spirit Within
   |-Ghost In The Shell 2 - Innocence
   |-Ghost.in.the.Shell.XviD
   |-Hack Sign OVA- Liminality
   |-Perfect blue
   |-South_Park
   |-star wars -clone wars volome 1
   |-Street Fighter 2
   |-The Animatrix
   |-The Chronicles Of Riddick
+11.53_BG Audio
   |-Ali_Baba_DVDRIP_XVID_BG_Audio
   |-Alice.In.Wonderland.DVDRip.XViD.BG.Audio
   |-Asterix Et Obelix Contre Cesar (BG Audio)
   |-Barbie and the 12 Dancing Princesses BG Audio
   |-Barbie as Rapunzel BG Audio
   |-Barbie as the prince and the paupe
   |-Barbie In The Nutcracker BG Audio
   |-Barbie-The.Magic.of.Pegasus.(DVDrip.Xvid.WS.AC3.BGAUDIO).Nikrastudio
   |-Beauty And The Beast
   |-Bolt.2008.DVDRip.XviD.AC3.BGAUDIO
   |-Cats And Dogs [bg audio]
   |-Chicken.Little.2005.DVDRip.XviD.2AUDiO.AC3-WaBBiT
   |-Cinderella.1950.SE.DVDRip.XviD.AC3.2Audio-WAF
   |-Cinderella.II.2002.SE.DVDRip.XviD.AC3.2Audio-WAF
   |-Cinderella.III.2007.DVDRip.XviD.AC3.2Audio-WAF
   |-Coraline.2009.BRRip.XviD.BG.AUDiO.AC3-Ferol
   |-Countdown to Christmas (BG Audio) - DivX
   |-Dinosaur.BG.Audio
   |-Finding Nemo (BG Audio)
   |-Harry Potter And The Chamber Of Secrets (BG Audio)
   |-Harry Potter and the Philosopher's Stone
   |-Help, I'm A Fish (2000) (BG Audio)
   |-Horton.Hears.a.Who.2008.DVDRip.XviD.BGAUDiO-FRL   |-
   |-Ice.Age.2002.HDRip.XviD.BGaudio.AC3-WaBBiT
   |-Jungle Book 1
   |-Lady And The Tramp BG Audio
   |-Lilo & Stitch
   |-Mickey Mouse (BG Audio)
   |-Patorusito
   |-Pinokio
   |-Pipi
   |-Princess Castle
   |-Princess party BG Audio
   |-Return.to.Never.Land.2002.DVDRip.XviD.BGAUDiO-FRL
   |-Shrek
   |-Snow white and the seven dwarfs
   |-Stuart Little 2
   |-Surf's_Up_BG_Audio_DVD_Rip
   |-Tarzan - BG Audio
   |-Tarzan 2
   |-The Adventures of Reggie Rabbit BG Audio DVDRip Xvid - Maniac
   |-The Land Before Time 3 - The Time of the Great Giving (1995) BG audio
   |-The Red Shoes
   |-The Simpsons  BG AUDIO
   |-The.Little.Mermaid.DVDRip.velev1976.Zamunda
   |-The.Sword.In.The.Stone.1963.DVDRip.velev1976.Zamunda
   |-The.Tale.of.Despereaux.2008.DVDRip.XviD.AC3.BGAUDIO
   |-Titan A.E BG Audio
   |-Toy Story (BG Audio)
   |-Ugly duckling_Andersen (BG Audio)
   |-Valshebna Prikazka(BG Audio)
   |-Walt Disney's - The Three Musketeers
   |-Winnie The Pooh - A Great Day Of Discovery (BG Audio) - DivX
   |-Winnie The Pooh - It's Playtime With Pooh BG Audio
   |-Winnie The Pooh - Piglets Big BG Audio
   |-Winnie The Pooh - The Tigger BG Audio
   |-Оpen Season.DVDRip.BGAUDIO
   |-Aladdin and the King of Thieves - BG Audio.avi
   |-Aladdin and the return of Jafar.DVDRip.AC3 (BG Audio).avi
   |-An American Tail 3 - The Treasure Of Manhattan (BG Audio).avi
   |-Asterix and Cleopatra - BG AUDIO.avi
   |-Atlantis - The Lost Empire (BG Sound).avi
   |-Balto 1 (BG Audio).avi
   |-Balto II - Wolf Quest (BG Audio).avi
   |-Bambi.avi
   |-Barbie Of Swan Lake BG Audio.avi
   |-IceAge2-BG Audio.avi
   |-Piglets Big Movie (BG Audio).avi
   |-Spirit - Stallion Of The Cimarron (BG Audio).avi
   |-The Emperors New Groove (BG Audio).avi
   |-The Road to El Dorado (BG Sound).avi
   |-Toy Story.avi
   |-Treasure Planet DVDRIP (BG Audio).avi
+11.53_Episodes
   |-Ed, Edd n Eddy Season 1
   |-Ed, Edd n Eddy Season 2
   |-Looney Tunes
   |-Nu Pogodi
   |-Pink Panther
   |-TOM & JERY
   |-Udi kalvacha
+11.54
   |-_BG Filmi
      |-13-ata Godenica na Princa
      |-Baseinyt
      |-Bash maistora na more
      |-Bash maistora-fermer [IM]
      |-Bash majstorat na ekskurziq
      |-Brigada
      |-Dami Kanqt
      |-don kihot
      |-Dvoynikat (1980)
      |-Gospodin Za 1 Den
      |-Han Asparuh
      |-Hitur Petur
      |-Hulma na Borovinkite
      |-Kradecyt na praskovi
      |-Krivorazbranata Civilizaciq
      |-La Donna e Mobile
      |-Margarit I margarita
      |-Na Vseki Kilometar
      |-Opasen Char
      |-Orkestar Bez Ime
      |-Pod Igoto
      |-Prebroqvane na Divite Zaici(kostoff)
      |-S Deca Na More
      |-Vasko da Gama ot Selo Rupcha
      |-Vchera
      |-Voinata na taralejite
      |-Vreme razdelno
      |-Da Obichash Na Inat.avi
      |-Manevri na Petiq Etaj.avi
      |-Opashkata na Dqvola.avi
+11.59
   |-Baraka

9.R5.LiNE.XviD-DEViSE
A Bugs life
A Guffy Movie
Arthur.And.The.Revenge.Of.Maltazard.2009.DVDRip.XviD.AC3-KiNGS
Arthur.Et.Les.Minimoys.2006.FRENCH.DVDSCR.XviD-CiNEFOX
Astroboy 2009 BRRip XviD AC3-SANTi
Atlantis 2 Milos Return
Atlantis The Lost Empire
Bee Movie 2007 DVDRip XviD
Bionicle.2.Legends.Of.Metru.Nui
Bratz.Genie.Magic.2005.STV.DVDRip.XviD-FiCO
Brother Bear
Buster and Chaunceys Silent Night
Cars.DVDRip.XviD-DiAMOND
Casper
Chicken.Little.DVDRip.xVID-LRC
Chip.And.Dale.Trouble.In.A.Tree
Cinderella III 2007 DVDRip XviD AC3 2Audio-WAF
Cloudy.with.a.Chance.of.Meatballs.DVDRip.XviD.AC3-TBc
Countdown.To.Christmas.2002.AC3.Xvid.DVDRip-STS
Delgo.REPACK.DVDRip.XviD-DoNE
Dragon.Hunters.2008.BRRip.XviD.AC3-WHiiZz
Dumbo
Fantastic.Mr.Fox.2009.DVDRip.XviD.AC3-FLAWL3SS
Flushed.Away[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo
Garfield Gets Real 2007 DVDRip XviD AC3
G-Force.DVDRip.XviD-JUMANJi
Gone Nutty
Happily.Never.After.2.2009.DVDRip.XviD-ARiGOLD
Happily.N'Ever.After[2007]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo
Home on the Range
Hoodwinked DVDRip XviD
Horton Hears a Who [2008]DvDrip AC3[Eng]-FXG
How.To.Train.Your.Dragon.2010.DVDSCR.XviD-ViSiON
Ice Age
ice age2
Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.RERIP.R5.LINE.XviD-COALiTiON
Jungle book 2
Kniaz Vladimir
Lassie 2005 DVDRip XviD
Lilo And Stitch 2
Lion King
Lion King 2
Lion King 3
Looney Tunes Back In Action
Madagascar Escape 2 Africa.[2008].RDQ.DVDRIP.XVID.[Eng]-DUQA
Madagascar.2005.XviD.AC3.2AUDIO-WAF
Meet.The.Robinsons[2007]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo
Merry.Madagascar.2009.PROPER.DVDRip.XviD-VoMiT
Missing.Lynx.2008.BRRip.XviD.AC3-CRiMES
Monster.House.2006.BRRip.XviD.AC3-KiNGS
Monster.House.DVDRip.XviD-DMT
Monsters Inc
Monsters.Vs.Aliens.DVDRiP.XviD-JUMANJi
Mulan
Muppets From Space 1999 DVDRip XviD
Nanny McPhee 2005 DVDRiP XviD
Nightmare Before Christmas
Ninja Scroll
Once Upon A Forest 1993 DVDRip XviD AC3
Open.Season.2.DVDRip.XViD-DEViSE
Open.Season.2006.DVDRip.XviD.AC3.2Audio-WAF
Patlabor.The.Movie.DVDRip.XviD-S6
Peter.Pan.2003.BRRip.XviD.DUAL.AC3-CRiMES
Pipi
Planet,51.R5.LiNE.XviD-DEViSE
Popeye's Voyage - The Quest For Pappy (2004)
Ratatouille 2007 DVDRip XviD
Robots.DVDSCR.xVID-LRC
Santa Buddies 2009 STV BDRip XviD AC3 - ZamundaNET
Scooby Doo 2
Shark Tale
Shrek
Shrek  2 DVD-rip
Shrek The Third 2007 DVDRip XviD
Shrek.The.Halls.HDTV.720p.x264-ThouLUPE
Sinbad Legend Of The Seven Seas
Space Jam
Spirit_Stallion_Of_The_Cimarron
SpongeBob SquarePants The Movie DVDRip
Surfs.Up.(2007).DVDRip.XviD-LeNUX
The Black Cauldron 1985 DVDRip XviD
The Chronicles Of Narnia 2005 DVDSCR XViD
The Iron Giant
The Land Before Time XII-The Great Day of the Flyers 2006 DVDRip XviD AC3
The Magic Sword
The Polar Express
The Rescuers Down Under
The.Incredibles.DVDSCR.XviD-DVL
The.Invincible.Iron.Man.2007.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE
The.Princess.And.The.Frog.DVDRSCREENER.XviD-MENTiON
The.Simpsons.Movie.2007.DVDRip.XviD-SharK
The.Ugly.Duckling.and.Me.2006.HDTVRip.XviD.AC3-KiNGS
The.Ugly.Duckling.And.Me.2006.R5.XviD-NEPTUNE
Tinker Bell and the Lost Treasure.DVDRip
Titan
Tom And Jerry-The Fast And The Furry 2005 DVDRip XviD
Treasure Planet
Up.REPACK.BDRip.XviD-DiAMOND
Valiant.2005.XviD.AC3.2AUDIO-WAF
Wall-E.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE
Walt.Disney.Funny.Factory.With.Mickey.2006.XviD-FiCO
Who Framed Roger Rabbit 1988 DVDRip DivX
Winnie The Pooh - Poohs.Heffalump.Movie.DVDRip.XviD-DiAMOND
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 826
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот root » 29.07.2010г. в 20:09ч.

:worthy: :worthy: :worthy:

Само секцията "малки игри" се зарежда за около 2 секунди...
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 29.07.2010г. в 21:10ч.

root написа::worthy: :worthy: :worthy:

Само секцията "малки игри" се зарежда за около 2 секунди...

Мммм да, има проблем със софта. Всъщност направо съм го отписал, но срещам трудности с намирането на lnux гугу за подкарването на адекватен и удобен софтуер
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 826
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот root » 29.07.2010г. в 21:34ч.

Гуру имаш под ръка, но имаш проблем с времето.
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот peshaka1 » 30.07.2010г. в 18:00ч.

root написа:Гуру имаш под ръка, но имаш проблем с времето.

Благодаря на ГДБОП че спряха Торентите и Сървърите даже и нета да ни спрат и да ни върнат в Каменната Ера Най вероятно много хора ще се откажат от Интернет като филми неможе да гледаме за кво ни е Нет????
Аватар
peshaka1
 
Съобщения: 13
Регистриран: 24.08.2009г. в 13:12ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот TK3C-Pyce » 31.07.2010г. в 09:35ч.

peshaka1 написа:
root написа:Гуру имаш под ръка, но имаш проблем с времето.

Благодаря на ГДБОП че спряха Торентите и Сървърите даже и нета да ни спрат и да ни върнат в Каменната Ера Най вероятно много хора ще се откажат от Интернет като филми неможе да гледаме за кво ни е Нет????


За да си свършиш работата по-бързо (ако имаш такава), за да научиш как се прави нещо, за да видиш дали проблемът, който имаш днес, вече не е решен вчера от някой друг... За много работи.
Аватар
TK3C-Pyce
Администрация
Администрация
 
Съобщения: 1637
Регистриран: 27.12.2003г. в 01:17ч.
Град: Rousse
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот Yaskata » 31.07.2010г. в 10:41ч.

Не мога да разбера какво ревете, докато има замунда не виждам какъв е проблема.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Yaskata
 
Съобщения: 286
Регистриран: 19.05.2010г. в 14:21ч.
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот biankonero » 31.07.2010г. в 14:04ч.

Ревем, че със сърварите беше много по-удобно и бързо. Ама как да го разбере дървен философ като теб.

biankonero
 
Съобщения: 133
Регистриран: 15.05.2010г. в 14:07ч.
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот Marvin » 31.07.2010г. в 15:53ч.

biankonero написа:Ревем, че със сърварите беше много по-удобно и бързо. Ама как да го разбере дървен философ като теб.


Малко по-полечка можеш ли?

Yaska, не почвай и ти.

Marvin
 
Съобщения: 432
Регистриран: 10.07.2008г. в 13:10ч.
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот Yaskata » 31.07.2010г. в 16:11ч.

Еха сега колко ще се затрудните като се наложи да си теглите филми :meeting: , направо взех да ви съжалявам. Изключителен проблем се дискутира, за сървъри ползвани от шепа хора, който съдържаше филми от преди месеци. Всичките ми познати са се отказвали да гледат директно филми от там, защото на единия не му се оправяше контраста, на другия не му зареждаха субтитрите (независимо от това, че следваше инструкциите точно), а колко филма имаше дето не тръгват отделен въпрос. То в тракера запустя от торенти, вие сървърите искате да спасявате Алтернативата ви е следната ще си теглите филмите от големите тракери, а тези предложения с DC hub-a са банални и смешни просто.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Yaskata
 
Съобщения: 286
Регистриран: 19.05.2010г. в 14:21ч.
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот ministara » 31.07.2010г. в 16:37ч.

специално това ,което говориш за това до колко са актуални филмите там, казваш съвършено неверни неща. :) не лъжи хората ако обичаш. филмите редовон се обновяха. сериалите също. най-много час, след появата на пореден епизод на доктор кой например, той вече се озоваваше на съвърите. винаги титулярните филми бяха титулярните от замунда. така че, да не се лъжем, ако може- сървърите си бяха наистина поддържани.
точка 657 алинея 554654 подалинея 435435435
АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРЩИНА! Като имаш да кажеш нещо, кажи го, чучулиго!
с уважение, Д.
Аватар
ministara
 
Съобщения: 515
Регистриран: 16.07.2005г. в 15:50ч.
Пол: Мъжки
В момента: Чуди се за какво е тази глупава графа

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот . » 31.07.2010г. в 17:02ч.

Аз съм между 2-ма ви. Поддръжка е имало, ама надявам се, че някой не е забравил за:

http://bash.elitsat.net/quotes.php?view=2175

Това беше писано още когато бяха многото 11.5x, а не всички "на един". Ама и "всички на един", т.е. само 11.55, пак си беше същата ра'ота.

За другият обаче, 11.48, ни гък не мога да кажа, ни копче, относно поддържането, обновяването и т.н.
Изображение
Аватар
.
 
Съобщения: 7135
Регистриран: 2.04.2004г. в 20:13ч.
Пол: Мъжки
ТВ: Sony Bravia с CAM (Conax)

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот ministara » 31.07.2010г. в 17:05ч.

шаро, действително имаше време, когато сървърите НЕ бяха поддържани. за тоя 11.48 твоя сървър не зам до колко е поддържан, просот не ми носи на очите да гледма такава шарения. но последно време 11.55 масивът беше поддържан. и не можеш да го отречеш.
пп а всъщност това падане важи ли за 11.48, или?
точка 657 алинея 554654 подалинея 435435435
АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРЩИНА! Като имаш да кажеш нещо, кажи го, чучулиго!
с уважение, Д.
Аватар
ministara
 
Съобщения: 515
Регистриран: 16.07.2005г. в 15:50ч.
Пол: Мъжки
В момента: Чуди се за какво е тази глупава графа

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот . » 31.07.2010г. в 17:08ч.

viewtopic.php?p=280412#p280412 - последният му ред.
Изображение
Аватар
.
 
Съобщения: 7135
Регистриран: 2.04.2004г. в 20:13ч.
Пол: Мъжки
ТВ: Sony Bravia с CAM (Conax)

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот ministara » 31.07.2010г. в 17:10ч.

като оставаш в играта, вземи направи възможнсот за гледане онлайн. ще си вдигнеш рейтинга (:
точка 657 алинея 554654 подалинея 435435435
АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРЩИНА! Като имаш да кажеш нещо, кажи го, чучулиго!
с уважение, Д.
Аватар
ministara
 
Съобщения: 515
Регистриран: 16.07.2005г. в 15:50ч.
Пол: Мъжки
В момента: Чуди се за какво е тази глупава графа

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот root » 1.08.2010г. в 02:20ч.

ministara написа:като оставаш в играта, вземи направи възможнсот за гледане онлайн. ще си вдигнеш рейтинга (:


Това пък е най-голямата глупост дето може да се направи.
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот . » 1.08.2010г. в 05:07ч.

...която глупост е била винаги възможна на разположение за гледане. Това, че няма "Movies каталог" ( който btw е мега елементарен за SQL инжекции... ), НЕ значи, че не може да се гледат филмите директно от Free-Сървъра. И преди години е можело, и сега може, и за напред ще може. Питай MoHaX-а ;).


П.С.: ДА, със субтитри и то !
Изображение
Аватар
.
 
Съобщения: 7135
Регистриран: 2.04.2004г. в 20:13ч.
Пол: Мъжки
ТВ: Sony Bravia с CAM (Conax)

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот Yaskata » 1.08.2010г. в 17:47ч.

А тази грешка на Networx - тракера, с какво се различава от сървърите, че ще остане?
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Yaskata
 
Съобщения: 286
Регистриран: 19.05.2010г. в 14:21ч.
Пол: Мъжки

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот Pet » 5.08.2010г. в 09:24ч.

И каква е алтернативата на Free - сървърите?
Аватар
Pet
 
Съобщения: 182
Регистриран: 16.12.2004г. в 17:35ч.
Пол: Мъжки
ТВ: Sony Bravia 40NX720 с CAM (Conax)

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот ministara » 5.08.2010г. в 10:58ч.

шериф май твоят 11.48 не остна, а?
точка 657 алинея 554654 подалинея 435435435
АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРЩИНА! Като имаш да кажеш нещо, кажи го, чучулиго!
с уважение, Д.
Аватар
ministara
 
Съобщения: 515
Регистриран: 16.07.2005г. в 15:50ч.
Пол: Мъжки
В момента: Чуди се за какво е тази глупава графа

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот hitmanub40 » 5.08.2010г. в 11:48ч.

Yaskata написа:А тази грешка на Networx - тракера, с какво се различава от сървърите, че ще остане?

Дали е грешка или не, друг ще определи, а не ти Ясенчо. За десетките ти банове от там, можеше да разбереш каква е разликата между free-server и тракер. Все пак ще ти поясня какво точно значи, за да не задаваш малоумни въпроси занапред:

Free-server - предоставена неофициална информация (филми, игри, музика и др.), която се съхванява на сървър, поддържан (и носещ отговорност за съдържанието там) от Нетуоркс-България.

Tracker - пак сървър, само че споделя информация, която е предоставена от регистрираните потребители. С други думи, отговорност носят само хората, споделили дадената информация.

Капиш или искаш рисунка?
ASROCK Z77 EXTREME4
Intel Core I5-3350P 3.1GHz Freezer i30
Palit GeForce GTX 660 2GB
SU CM SILENT PRO M 600W
2X4G DDR3@2400 GEIL EVO CORSA
SD SX900 256GB SATA3

PlayStation 3 Phat 60GB (Upgraded to 320GB) Rogero CFW 4.30
Xbox 360 20GB Jasper iXtreme lt+ 3.0 RGH
Nintendo Wii + DC2 Pro + Homebrew Channel
PlayStation Vita 3G 16GB
Nintendo WiiU
Изображение
Аватар
hitmanub40
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 1364
Регистриран: 18.03.2008г. в 15:09ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот somespirit » 5.08.2010г. в 12:23ч.

Дали е грешка или не, друг ще определи, а не ти Ясенчо. За десетките ти банове от там, можеше да разбереш каква е разликата между free-server и тракер. Все пак ще ти поясня какво точно значи, за да не задаваш малоумни въпроси занапред:


а между другото екипа ви с модерацията си изгони повечето потребители от локалния тракер, това е прост факт.
Аватар
somespirit
 
Съобщения: 633
Регистриран: 13.06.2008г. в 10:01ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот hitmanub40 » 5.08.2010г. в 13:33ч.

somespirit написа:
Дали е грешка или не, друг ще определи, а не ти Ясенчо. За десетките ти банове от там, можеше да разбереш каква е разликата между free-server и тракер. Все пак ще ти поясня какво точно значи, за да не задаваш малоумни въпроси занапред:


а между другото екипа ви с модерацията си изгони повечето потребители от локалния тракер, това е прост факт.

Ехеееееее, искаш да кажеш, че са изгонили около 7-8 хиляди потребителя? Че те трябва на ден да банват по 20 човека! Аре стига, тези, които бяха изгонени изобщо не използваха тракера по предназначение (доказателството са коефициентите им там), като и ти се нареждаш в тази графа донякъде. Специално и ти беше от другата страна и не свърши нищо съществено, а точно обратното, така че айде моля те без коментар по темата.
ASROCK Z77 EXTREME4
Intel Core I5-3350P 3.1GHz Freezer i30
Palit GeForce GTX 660 2GB
SU CM SILENT PRO M 600W
2X4G DDR3@2400 GEIL EVO CORSA
SD SX900 256GB SATA3

PlayStation 3 Phat 60GB (Upgraded to 320GB) Rogero CFW 4.30
Xbox 360 20GB Jasper iXtreme lt+ 3.0 RGH
Nintendo Wii + DC2 Pro + Homebrew Channel
PlayStation Vita 3G 16GB
Nintendo WiiU
Изображение
Аватар
hitmanub40
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 1364
Регистриран: 18.03.2008г. в 15:09ч.

Re: Free Сървъри - алтернатива

Покажи връзката към това мнениеот somespirit » 5.08.2010г. в 13:41ч.

да не изкарвам логовете от общия чат........... ха ха ха

погледни само колко потребителя сега посещават тракера, на колко акаунтите бяха забранени, просто ей така, защото на модераторите така им се иска, да не говоря за ненужните предупреждения които се раздаваха наляво и надясно.

Не знам обаче такова животно като "модератор" нема никъде, я си на противоположното спрямо него мнение я те е баннал, та така и в локалния тракер.

между другото аз сега си имам акаунт там, влизам отвреме навреме да гледам сеир ........
Аватар
somespirit
 
Съобщения: 633
Регистриран: 13.06.2008г. в 10:01ч.

Следваща

Назад към Интернет

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 1 гост